Hästfotograf Växjö

Alexandra Svalstad

Varför fotograf?

Varför fotograf?

Att få bra bilder på sin häst kan vara knepigt. Stallkompisarna försöker hjälpa till, men bilderna får liksom inte det där lilla extra. Kanske vill hästen inte stå still, kanske är den bara intresserad av gräset och vägrar höja huvudet från marken.

Jag lovar dock att varje häst har en historia att berätta och en skönhet att ta till vara på. Oavsett om din älskling visar upp sig så fort den släpps lös i hagen eller om den börjar beta innan du hunnit få av grimman kan jag hjälpa dig att fånga deras bästa sida på bild.

Glimten i ögat som finns fångad på en tavla på väggen när regnet öser ner och du inte alls känner för att åka till stallet, grässtråna som hänger från sidan av mulen och visar precis vem din häst är.

Allt vi gör sker på hästens villkor.

FAQ

Om det ser ut att börja regna på fotograferingsdagen finns möjlighet att boka om sessionen till ett annat tillfälle. Lätt regn och molnigt väder behöver dock inte vara dåligt – det kan tvärtom ge ett magiskt resultat!

Självklart! Efter fotograferingen får du tillgång till ett webgalleri där du väljer ut vilka bilder du vill ha. Vill du ha fler än vad som ingår i ditt paket kostar de digitala bilderna 100kr/st. Förstoringar kostar från 500kr/st.
Bilderna kommer sparas i två år efter fotograferingen.

Något du är bekväm i! Beroende på vad för typ av bilder du vill ha att hänga på väggen kan du välja dina finaste ridkläder, enkla jeans och en snygg pikétröja eller en böljande klänning. Vi kommer tillsammans fram till vad det är för känsla just du vill ha och anpassar fotograferingen efter det.

Även här beror det på vad du vill ha för känsla i bilderna. Utsläppt man, flätad eller knoppad? Jag hjälper dig att komma fram till vad som funkar bäst för den tänkta bilden.

Reseersättning för 7 mil enkel väg (ca 1h restid) från Växjö ingår i priset för en fotografering. Vid längre resor tillkommer reseersättning om 25kr/mil. Jag reser dock inte längre än 15 mil (ca 2h) för enstaka fotograferingar. Vid flera förfrågningar om fotograferingar längre bort delas hela resekostnaden mellan de som bokar.

Session

• 1h fotografering
• 10 digitala högupplösta bilder
• Hjälp med styling

3000 kr

Boka din session

 info@alexandrasvalstad.com

Växjö, Småland