Fotograf
Alexandra Svalstad

Växjö, Småland

AlexandraSvalstad-Isidor-3

Jag vill föreviga din hästs hästs personlighet åt dig. Vill du själv vara med på bilderna är det ett extra plus, det är något speciellt att ha bilder på sig själv med sina djur att se tillbaka på och minnas med.
Fotograferingen är menad som en speciell stund åt dig och din häst där ni får göra något tillsammans samtidigt som vi skapar minnen för livet.

Beroende på vad du själv vill kan vi skapa ren konst eller fånga det lite mer vardagliga. Med en drömmig klänning på ett blomfält eller stilrena ridkläder med svart bakgrund.

Det viktigaste är att ni har roligt och att hästen är nöjd!

Du bokar via bokningsforumläret längre ner på sidan och beskriver vad du vill ha för typ av foton, vad du har för häst och om du själv vill vara med på bilderna.
Vi väljer ett datum, jag brukar ge förslag på ca tre olika, och håller koll på vädret fram till fotodagen. Skulle det vara dåligt väder ombokar vi.
Jag dyker upp ca 30 min innan utsatt tid för att reka omgivningen och hitta ett par olika platser där vi kan fota. Har du förslag eller ställen du skulle vilja använda får du gärna säga till! Under fotograferingen ligger fokus på dig och din häst och efteråt finns tid för eventuella frågor.
Jag har även med mig snacks och frukt som du gärna får äta under tiden.
1-2 veckor efter fotograferingen får du ett webgalleri länkat till dig där du kan se dina bilder och får välja vilka du vill ha. Galleriet är öppet i 2 veckor. Efter urvalet fixar jag de sista detaljerna på dina bilder och ca 2 veckor efter det får du de levererade digitalt!

Vanliga frågor

Tillval

Tillgänglighet just nu

Session

• 1h fotografering
• 10 digitala högupplösta bilder
• Hjälp med styling

3000 kr

Boka din session

 info@alexandrasvalstad.com

Växjö, Småland